Spot-on Team

We stellen u met plezier ons foto video Spot-on team voor.

 

Spot-on,
Team

 
ANNELEEN VAN GIEL Zaakvoerder/ Productie / Styling Anneleen volgde een opleiding als Interieurarchitect en deed bij haar vorige jobs ervaring op als projectmanager en sales assistant. Al deze dingen samen maakt haar de ideale producer met oog voor detail. Binnenkort heeft ze een diploma als drone piloot klasse 1A, more to come! Verder kan ze samengevat worden met deze kernwoorden: Rustig, koffielover, low waste aanhanger, yoga, kook-en bak hobbyist, de info@ (of hello@) en offerte-en facturatiedienst

ANNELEEN VAN GIEL
Zaakvoerder/ Productie / Styling

Anneleen volgde een opleiding als Interieurarchitect en deed bij haar vorige jobs ervaring op als projectmanager en sales assistant.
Al deze dingen samen maakt haar de ideale producer met oog voor detail.
Binnenkort heeft ze een diploma als drone piloot klasse 1A, more to come!

Verder kan ze samengevat worden met deze kernwoorden:
Rustig, koffielover, low waste aanhanger, yoga, kook-en bak hobbyist, de info@ (of hello@) en offerte-en facturatiedienst

JEROEN GIJSELINCKX Zaakvoerder / Fotograaf / Post-productie Jeroen is een echte vakidioot. Dat komt goed uit, want Spot-On gaat voor perfectie. Met ruim 10 jaar ervaring, gaat hij geen uitdaging uit de weg. Voor architectuur wacht hij steeds op het juiste moment en bij studiowerk wordt er al eens gevloekt als het licht niet meteen perfect is. Foto’s nemen is werken, dat weten we en Jeroen is hier het voorbeeld van. Trivia: koffiefreak, impulsief, gemotiveerd, dromer, roeien op vakantie, boeken over Richard Branson en amateur latte art.

JEROEN GIJSELINCKX
Zaakvoerder / Fotograaf / Post-productie

Jeroen is een echte vakidioot. Dat komt goed uit, want Spot-On gaat voor perfectie. Met ruim 10 jaar ervaring, gaat hij geen uitdaging uit de weg. Voor architectuur wacht hij steeds op het juiste moment en bij studiowerk wordt er al eens gevloekt als het licht niet meteen perfect is. Foto’s nemen is werken, dat weten we en Jeroen is hier het voorbeeld van.

Trivia: koffiefreak, impulsief, gemotiveerd, dromer, roeien op vakantie, boeken over Richard Branson en amateur latte art.

AN CORNELIS Make-up artist An is een mooi voorbeeld van een carrièreswitcher met succes. Ze werkte 10 jaar bij VDAB als recruiter en besloot daarna het roer om te gooien. Ze zocht en vond haar passie als make-up artist voor mensen met kanker en andere aanslepende ziektes. Want mooi zijn, doet mooi voelen. Dit heeft de basis gelegd voor haar mooie carrière die ze ook bij Spot-On perfect volbrengt! Een toppertje! Dit mag je ook over haar weten: Water is voor vissen, koffie voor mij, goedlachs, spontaan, model bij People Choice, verzamelt snelheidsboetes, maar is altijd op tijd!

AN CORNELIS
Make-up artist

An is een mooi voorbeeld van een carrièreswitcher met succes. Ze werkte 10 jaar bij VDAB als recruiter en besloot daarna het roer om te gooien. Ze zocht en vond haar passie als make-up artist voor mensen met kanker en andere aanslepende ziektes. Want mooi zijn, doet mooi voelen. Dit heeft de basis gelegd voor haar mooie carrière die ze ook bij Spot-On perfect volbrengt! Een toppertje!

Dit mag je ook over haar weten: Water is voor vissen, koffie voor mij, goedlachs, spontaan, model bij People Choice, verzamelt snelheidsboetes, maar is altijd op tijd!

KRISTIAAN VANHALLE Regie / Eindredactie Met Kristiaan hebben we iemand in het team waarmee we kunnen buiten komen. Niet alleen spreekt hij met 2 woorden, hij kan ook ècht regisseren. Hij werkte voor onder andere voor Pano, Vlaanderen Vakantieland, The Block en nog vele andere. Bij ons zal hij commercials en bedrijfsfilms regisseren, dat is voor hem dus een eitje! Wat moet je nog weten?: Flauwe humor, niet van Antwerpen, pakt goed op foto, de rust zelve, een vriend van Teun, bescheiden, alle andere clichés over regisseurs.

KRISTIAAN VANHALLE
Regie / Eindredactie

Met Kristiaan hebben we iemand in het team waarmee we kunnen buiten komen. Niet alleen spreekt hij met 2 woorden, hij kan ook ècht regisseren. Hij werkte voor onder andere voor Pano, Vlaanderen Vakantieland, The Block en nog vele andere. Bij ons zal hij commercials en bedrijfsfilms regisseren, dat is voor hem dus een eitje!

Wat moet je nog weten?: Flauwe humor, niet van Antwerpen, pakt goed op foto, de rust zelve, een vriend van Teun, bescheiden, alle andere clichés over regisseurs.

MICHIEL GIJSELINCKX Assistent Michiel is de ideale assistent: meestal heeft hij het probleem al opgelost voor je het opgemerkt had. Hij ziet de kleine dingen binnen het grote geheel en houdt van de gezellige drukte en commotie van de grotere producties. Hij voelt zich dan ook als een vis in het water daar waar anderen hun verstand verliezen. Hij is de professionele ‘chill’ die je nodig hebt bij een goede assistent. What else? Jonge broer van Jeroen, pedagogie, tattoos, plantrekker, barman, woont in Gent, maar aan dat probleempje wordt gewerkt.

MICHIEL GIJSELINCKX
Assistent

Michiel is de ideale assistent: meestal heeft hij het probleem al opgelost voor je het opgemerkt had. Hij ziet de kleine dingen binnen het grote geheel en houdt van de gezellige drukte en commotie van de grotere producties. Hij voelt zich dan ook als een vis in het water daar waar anderen hun verstand verliezen. Hij is de professionele ‘chill’ die je nodig hebt bij een goede assistent.

What else? Jonge broer van Jeroen, pedagogie, tattoos, plantrekker, barman, woont in Gent, maar aan dat probleempje wordt gewerkt.

TEUN POPPE DOP / Cameraman Teun kan er wat van, van filmen hè. Hij verdiende zijn strepen onder andere bij Gek en Geniaal, Njam, Volt en Pure Madness. Dat hij ook voor ons wil werken is een goede zaak voor iedereen. Hij is net zo’n vakidioot als Jeroen: het is perfect, of het is gewoon niet goed genoeg. Gelukkig weet hij in no time het perfecte licht op te stellen en zit zijn camionette vol met extra tools om de boel in orde te brengen. Nog meer Teun: Foodie, foodie, lunchlover, zelfzeker, manbun, recreatief zeiler, woont in Antwerpen, krachtbal, Orval, had ik al foodie gezegd?

TEUN POPPE
DOP / Cameraman

Teun kan er wat van, van filmen hè. Hij verdiende zijn strepen onder andere bij Gek en Geniaal, Njam, Volt en Pure Madness. Dat hij ook voor ons wil werken is een goede zaak voor iedereen. Hij is net zo’n vakidioot als Jeroen: het is perfect, of het is gewoon niet goed genoeg. Gelukkig weet hij in no time het perfecte licht op te stellen en zit zijn camionette vol met extra tools om de boel in orde te brengen.

Nog meer Teun: Foodie, foodie, lunchlover, zelfzeker, manbun, recreatief zeiler, woont in Antwerpen, krachtbal, Orval, had ik al foodie gezegd?

SIETSE TAVERNIER Assistent / fotograaf in opleiding Sietse heeft bij ons stage gedaan en hij was zo gemotiveerd dat we hem meteen gevraagd hebben om assistent te worden. Dat hij iets kent van fotografie is natuurlijk een bonus. Hij is gestructureerd en een handige harry. Een probleemoplosser en daarom dus gewoon echt een goede assistent. Wil je hem daten? Dan moet je dit weten: West-Vlaming, lust geen koffie, grapjas, student aan KDG, leergierig en nieuwsgierig, positieve vibe.

SIETSE TAVERNIER
Assistent / fotograaf in opleiding

Sietse heeft bij ons stage gedaan en hij was zo gemotiveerd dat we hem meteen gevraagd hebben om assistent te worden. Dat hij iets kent van fotografie is natuurlijk een bonus. Hij is gestructureerd en een handige harry. Een probleemoplosser en daarom dus gewoon echt een goede assistent.

Wil je hem daten? Dan moet je dit weten: West-Vlaming, lust geen koffie, grapjas, student aan KDG, leergierig en nieuwsgierig, positieve vibe.

BERNARD Studiohond met een kort lontje We moesten het grid vol krijgen, dus Bernard mocht erbij. Hoewel fotosessies niet zijn favoriete hobby is, is het toch gelukt een portret van hem te maken. Omdat Bernard niet alleen kan zijn, gaat hij overal mee naartoe. Hij zit niet graag in de bench, wel graag in de wagen. Meer hond: Engelse Cocker Spaniel, asielhond, verlatingsangst, bijna blind, trouwe vriend en stalker.

BERNARD
Studiohond met een kort lontje

We moesten het grid vol krijgen, dus Bernard mocht erbij. Hoewel fotosessies niet zijn favoriete hobby is, is het toch gelukt een portret van hem te maken. Omdat Bernard niet alleen kan zijn, gaat hij overal mee naartoe. Hij zit niet graag in de bench, wel graag in de wagen.

Meer hond: Engelse Cocker Spaniel, asielhond, verlatingsangst, bijna blind, trouwe vriend en stalker.